Sunday, July 09, 2006

Με λένε Ζινεντίν και σας γράφω όλους

Μάλιστα κύριε. Κατάγομαι από την Αλγερία. Ξέρω μπάλα. Είμαι ο καλύτερος και το ξέρω. Έχω χορτάσει δόξα και φώτα. Δε μου λείπει η αναγνώριση.

Και όταν γουστάρω, φτύνω τα φώτα σας. Δεν υπολογίζω τις εφημερίδες σας. Δε με νιάζει τι θα πείτε για μένα. Καταστρέφω τους τίτλους σας. Δεν ζω για σας.

Έτσι γούσταρα και έτσι έκανα.

7 Comments:

At 12:34 AM, Anonymous Anonymous said...

Σωστός! Άλλοι τρεις που επιχείρησαν να το παίξουν politically correct κωλοδημοσιογραφίσκοι εισέπραξαν από μένα τα βρισίδια της ζωής τους. Είπες με πέντε λέξεις ότι θα έγραφα σε 15 σελίδες.

 
At 2:37 AM, Blogger vatraxokoritso said...

ο ζιζου το εσωσε τελευταια στιγμη.


γιατι οπως και να χει ο ανδρας πρεπει να γαμαει -και να δερνει - για να τον σεβεσαι.

 
At 10:07 AM, Blogger wetex said...

oxi re paidia, ti leme tora.....o andras gia na ton sevese prepei na einai macho?

 
At 2:50 PM, Anonymous Anonymous said...

Mike, εδω θα τα χαλασουμε... Οταν ανταποκρινεσαι στην αλητεια του αλλου (Materazzi) γινεσαι το ιδιο αλητης με αυτον. Οταν εισαι δημοσιο προσωπο πρεπει να υπομενεις τα αρνητικά της δημοσιοτητας. Ενα απο αυτα ειναι να εισαι "κυριος" και να κρατας την ψυχραιμια σου ακομα και στα δυσκολα. Οχι να καρπωνεσαι μονο τα θετικα της αναγνωρισιμότητας που ειναι η δοξα και τα (παααρα πολλα) λεφτα. Οταν εισαι ο Ζινταν εχεις και υποχρεωσεις. Οχι μόνο δικαιωματα.

 
At 6:41 PM, Blogger Mike and Life said...

Όλοι δίκιο έχετε.

Πρώτη άποψη
Και γιατί να σας σέβομαι; Πότε με βοήθησε ο κόσμος σας; Πατήσατε κάτω την οικογένειά μου και μου στερήσατε τα πάντα. Δε χρωστάω σε κανέναν τίποτα. Γιατί πρέπει να παίξω το παιχνίδι σας; Και γιατί να στρέψω και το άλλο μάγουλο; Μου δώσατε μία θα πάρετε δέκα (κεφαλιές). Θα σας καταστρέψω το είδωλο, δε με νοιάζει. Δεν θέλω θέση στο Πάνθεό σας.

Δεύτερη άποψη
Ναι με πατήσατε αλλά είμαι ανώτερος. Θα ξεχάσω τι έχω περάσει σε μικρότερες (και τρυφερότερες ηλικίες) και τι πέρασε η οικογενειά μου. Και θα αποτελέσω παράδειγμα για όλους. Και θα με θυμούνται με περηφάνεια και δε θα υπάρχει τίποτε να σκιάζει το όνομά μου. Θα σας δώσω σημασία και θα υπολογίσω τις αξίες και τις αρχές σας.

 
At 8:55 AM, Anonymous Anonymous said...

Very cool design! Useful information. Go on!
»

 
At 12:27 AM, Anonymous Anonymous said...

O ZiZou einai morfi! Kai meta ap tn kefalia..einai kaoma megaluteri morfi! Den exei n apodeixei se kanenan tpt ap t megaleio tou!
katerina

 

Post a Comment

<< Home